Sztárok

Kate Moss és lánya letarolták a Met-gála vörös szőnyegét: a 20 éves Lila lassan már édesanyját is túlragyogja

Kate Moss és lánya, a mindössze 20 esztendős Lila Grace Moss-Hack is tiszteletüket tették az idei Met-gálán, ahol mindenki megcsodálhatta, milyen fantasztikusan mutatnak egymás mellett.

Tökéletes anya-lánya páros

Mint ahogyan arról korábban a Femcafe.hu is beszámolt, a minap lezajlott a 2023-as Met-gála, amely a Karl Lagerfeld: A szépség vonala nevű tematikát kapta. A világsztárok a tőlük megszokott módon idén is kitettek magukért, és káprázatosabbnál káprázatosabb ruhakölteményekben vonultak végig a vörös szőnyegen, extravagáns pucérruhákból pedig ezúttal sem volt hiány – az erről készült összeállításunkat erre a linkre kattintva tudod megtekinteni. Az esemény meghívottjai között volt a világhírű szupermodell, Kate Moss és lánya, Lila Grace, aki csupán 20 esztendős, de már most fényes jövőt jósolnak neki a modellszakmában. Galériánkban megmutatjuk, milyen bámulatosan festett anya és lánya a rangos rendezvényen:

Kate Moss mind a mai napig a világ leghíresebb topmodelljeinek táborát erősíti, ami nem csoda, hiszen 49 évesen is éppoly csodásan néz ki, mint amikor annak idején megismerte a világ.
Kattints a további képekért!

Anne Hathaway egy gyönyörű ruhakölteményben tette tiszteletét az idei Met-gálán. Ezúttal egy Versace darabot viselt a színésznő.

Leadfotó: Jamie McCarthy/Getty Images
Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!