Meghanék után most ők is: elköltözik Katalin és Vilmos herceg?

Komoly döntésre szánhatja el magát a cambridge-i hercegi pár: úgy hírlik, új otthont keresnek magunknak.

Katalinék is költöznek?

Hatalmas port kavart a palotában, mikor Meghan Markle és Harry herceg kijelentették, köszönik szépen, de többet nem kérnek a királyi tevékenységekből és mindabból, ami ezekkel jár. Sokan gondolnak erre a lépésre úgy, hogy csakis Meghan akarata szerint történt, sőt vannak, akik úgy vélik, a hercegnének eltökélt szándéka volt kiszakítani a férjét a királyi családból. Persze a másik oldal részéről már teljesen más fényben tűnik fel a dolog: Meghan és Harry januárban Oprah Winfrey-nek elmondta, hogy számtalan negatív tapasztalatuk van az udvarral kapcsolatban - többek között felmerült az is, hogy a palotában nem ritka a rasszizmus. Tény és való, hogy állandóan a királyi családban zajló konfliktusokkal voltak tele a bulvársajtó hasábjai, így nem meglepő, hogy a sussexi hercegi pár végül a költözés mellett döntött. Mint ismert, Angliát elhagyva először Kanadába utaztak, ahol a Vancouver-szigeten egy vízparti házban telepedtek le, majd nem sokkal később jött a hír, miszerint az Egyesült Államokba költöznek – álomotthonukat pedig egy Beverly Hills-i luxusvillában találták meg.

Most pedig úgy tűnik, Meghanékhoz hasonlóan Katalin és Vilmos herceg is máshova helyezheti át a székhelyüket – írja az Express. Információk szerint a házaspár azt tervezi, hogy gyermekeikkel együtt Windsorba költöznek, hogy közelebb legyenek a 95 éves II. Erzsébet királynőhöz, ugyanis szeretnének több időt együtt tölteni vele.

Emellett persze azt is fontolóra veszik, hogy olyan környékre lenne ideális költözniük, ahol nyugalomban tudják nevelni három gyermeküket. Jelenleg a Kensington-palota és a Sandringham királyi birtokon található Anmer Hall között ingáznak, mely egyre nagyobb terhet jelent nekik - ráadásul ha Windsorba költöznének, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg még közelebb lehetne az anyai nagyszüleikhez, a Buckleburyben élő Michael és Carole Middletonhoz. Egyelőre nem tudni, hogyan döntenek, de az biztos, hogy a költözéssel más családtagokhoz is közelebb kerülnének - például András yorki herceg lánya, Eugénia hercegnő Harry és Meghan régi otthonában, Frogmore Cottage-ban, az angliai Windsorban található Home Parkban él férjével, Jack Brooksbankkal és hat hónapos fiukkal.

Nincs könnyű dolga a Cambridge-i hercegi párnak, ezáltal pedig gyermekeiknek sem.

Leadfotó: 123rf

Oldalak