Sztárok

Ez az oka, hogy külön ágyban alszik Katalin hercegné és Vilmos herceg

Vajon miért változtatott a hagyományon a hercegi pár?

Sosem tapasztalt kihívások

A brit királyi család az elmúlt esztendőben számos olyan kihívással nézett szembe, melyre még nemigen volt példa a monarchia modern kori történelmében. 2020 tavaszán az Egyesült Királyságot is megbénította a koronavírus-járvány, II. Erzsébet brit királynő karanténba vonult (egyesek szerint nemsokára átadja majd a trónt Károly walesi hercegnek, ám hivatalosan még senki nem erősítette meg ezt a népszerű pletykát), Harry sussexi herceg, az uralkodónő unokája felesége, Meghan hercegné társaságában a tengerentúlra költözött, és függetlenítette magát az udvartól, most pedig bátyja, Vilmos herceg és Katalin hercegné élnek át nehéz pillanatokat.

Külön hajtják álomra fejüket

A cambridge-i hercegi pár többnapos körútra indult az Egyesült Államokban, hogy biztató szavakkal lelkesítsék a koronajárvány miatt letaglózott brit polgárokat.
Kattints a további képekért!

Mutatjuk, mi áll a furcsa döntés hátterében.

Leadfotó: Profimedia - Red Dot

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...