Sztárok

Katalin falra mászik férjétől: Vilmos dührohamait már a hercegné sem tudja kezelni

Nagyon úgy tűnik, hogy a trónörökös herceg, valamint Katalinnal való házassága mégsem olyan tökéletes, mint azt gondoltuk.

Vajon mikor lesz elege belőle?

Mint ahogyan arról pár napja már mi is beszámoltunk, mint bármelyik átlagos embernek, úgy Vilmosnak is megvannak a maga idegesítő szokásai, amivel a trónörökös megkeseríti felesége, Katalin életét. Kiderült például, hogy a herceg gyakran fogyasztja a kanapén ülve a pizzát, amivel ki lehet kergetni Katalint a világból, ám ez csak egy apróság, amin nyilván mindketten túl tudnak lendülni, hiszen nem nagy probléma, és inkább vicces, mintsem komoly dolog. Igen ám, de mint kiderült Vilmos azért mégsem annyira egyszerű eset: a négy fal között nem mindig olyan jópofa, mint a nyilvánosság előtt, emiatt pedig rengeteg vita és konfliktus nehezíti a walesi hercegi pár életét. Hogy miről is van szó pontosan, az galériánkból kiderül!

A Kensington-palota egyik alkalmazottja Tom Quinn királyi írónak elárulta, hogy Katalin hercegné úgy bánik férjével, mint egy gyerekkel, és bizony meg is van erre az oka.
Kattints a további képekért!

A palota forrásai szerint Katalinnak esze ágában sincs Diana egyik legkedvesebb szokását követni gyermekei jólétével kapcsolatban, mondván Vilmos feleségeként és leendő királynéként még csak nem is álmodhat arról, amit Károly exnejének egykor sikerült véghez vinnie.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Romantikus kapcsolataink életünk meghatározó részét képezik, mint ahogy munkahelyünk is, hiszen napjaink felét itt töltjük. Nem csoda hát, ha ez a kettő néha egybeforr egy-egy különös álmon keresztül...
Sztárok
Színfalak mögötti élményeiről számolt be a Playboy fotósa, aki többek között Pamela Andersonnal, Kim Kardashiannal és Demi Moore színésznővel is együtt dolgozott.
Sztárok
Természetes, hogy mindenki hasonlít a szüleire, van néhány sztárcsemete viszont, aki valóságos mása édesanyjának, vagy édesapjának, olykor még megkülönböztetni is nehéz őket szüleiktől.