Kiderült, miért nem reagál Katalin hercegné Meghan Markle vádjaira

Mindenkit azt foglalkoztat, hogy a hercegné miért nem kommentálta a történteket.

Katalin VS Meghan

Meghan Markle sussexi hercegné sosem tudott tökéletesen beilleszkedni a brit királyi családba. Mindig is páriának számított: rengeteg rosszmájú megjegyzést kapott, folyamatos ellenőrzés alatt állt, és pokoli magány jutott osztályrészéül. Az újdonsült hercegné emiatt az öngyilkosságot is fontolóra vette - vallotta be nemrégiben az Oprah-nak adott interjúban, ami azóta bejárta a világot. Meghan pont az ellenkezőjét érte el a kitárulkozással, mint amit szeretett volna: tovább mélyítette a szakadékot a királyi család és a saját családjuk között, valamint elérte azt is, hogy a népszerűségi versenyben ismét hátrébb sorolódjon.

A brit dinasztia két hercegnéje közül mindig is Katalin számított a rajongottabbnak, de az utóbbi időszak történései méginkább Vilmos feleségét tették szimpatikusabbá. Meghan már többször bukott le hazugságaival a nyilvánosság előtt, legutóbb azzal, hogy téves információt közölt Harry herceggel való házasságkötéséről. Meghan ugyanis azt állította, hogy Harry herceggel 2018. május 19-én az érsek előtt, saját hálószobájukban mondták ki egymásnak a boldogító igent. Csakhogy ezzel valami nem stimmel - mutatott rá a brit bulvárlap. Azóta egyébként már dokumentumokkal bizonyították, hogy a 39 esztendős hercegné hamis állítást fogalmazott meg. Természetesen az ominózus lelepleződés után mindenkit az foglalkoztat, hogy vajon Katalin hercegnével való vitájáról is hazudott-e Meghan vagy sem.

Ki siratott meg kit?

Meghan az interjúban úgy nyilatkozott, hogy valójában nem ő siratta meg sógornőjét, Kate Middletont, hanem fordítva történt az eset. A 2018 májusában megrendezett királyi esküvő előtt támadt nézeteltérés a két hercegné között a koszorúslány ruhák miatt. Meghan nem akart részletekbe bocsátkozni, mivel Katalin végül bocsánatot kért tőle, de azt állítja, hogy vitájuk annyira elfajult, hogy a végén könnyekben tört ki. A királyi család rajongói szerint azonban elképzelhetetlen, hogy így történtek az események, Katalin akkoriban hozta világra harmadik gyermekét, ezért meglehetősen érzékeny volt - ha valaki sírt kettejük közül, akkor az csakis Katalin lehetett - írja a DailyStar.

Miért nem reagált Katalin a vádakra? Részletek a galériában!

Katalin ezidáig nem szólalt meg az ügyben, közben kiderült, miért nem.
Kattints a további képekért!

Anna hercegnő élete végéig szégyenkezhet gyermekei apja miatt.

Leadfotó és fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak