Sztárok

Titkos álnevet használ Katalin hercegné: így rejtőzik el a nyilvánosság elől Vilmos felesége

Katalin hercegné jelenleg a háta közepére sem kívánja az állandó médiafigyelmet, azonban pontosan tudja, ha valaki, ő sosem tudja teljesen elkerülni a nyilvánosságot – ilyen esetben pedig kapóra jön a titkos álneve.

Ő maga leplezte le

Lassan két hét telt el azóta, hogy Katalin egy megrázó videóban a világra tudtára adta, hogy januári műtétjét követően rákos megbetegedést diagnosztizáltak a szervezetében. A hercegné a felvételen nem sok információt árult el, így azt sem lehet tudni, hogy milyen típusú daganatról van szó, azt azonban hangsúlyosan kiemelte: neki és családjának most nyugalomra van szüksége, valamint arra, hogy a rivaldafényből visszavonulva a privát életükre fókuszáljanak. Éppen emiatt is szerencsés, hogy – a brit királyi család többi tagjához hasonlóan – kitalált magának egy fedőnevet, amiről egyébként ő maga rántotta le a leplet teljesen véletlenül; részletek a galériában!

A brit királyi család tagjairól, köztük a néhai uralkodóról, II. Erzsébetről, illetve Károly királyról és Kamilla királynéról köztudott, hogy biztonsági okokból álneveket használnak – ez alól pedig a walesi hercegi pár sem képez kivételt.
Kattints a további képekért!

Noha Katalin hercegné most fizikailag és lelkileg sincs jól, szerencsére nincs magára hagyva, épp ellenkezőleg: orvosain, valamint az egész uralkodó családon túl töretlenül vele van férje, Vilmos herceg, illetve három közös gyermekük, akik rendesen kiveszik a részüket édesanyjuk támogatásában.

Leadfotó: Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Szoboszlai Dominik egykori RB Leipziges csapattársa, Gulácsi Péter nem rejtette véka alá a véleményét. A sztárkapusnak közben eldőlt a jövője is.
Utazás
Mindenhol érezhetően drágulás van, és ezt a MÁV étkezőkocsijában is érezni fogjuk. Paprikás csirkét valószínűleg nem fogsz rendelni.
Lifestyle
Egyre több szakértő kifogásolja a reformok hiányát: bizonyos számítások szerint néhány év múlva a teljes magyar nyugdíjrendszer megborulhat.