Kasszasiker lett a magyar származású világsztár előadása a Broadwayn

Kasszasiker lett a Broadwayn Harold Pinter "Árulás" című színművének felújítása, amelyben a színészházaspár, Daniel Craig és Rachel Weisz alakítását láthatták a nézők.

Az október elején műsorra tűzött darab 14 hét alatt 17,5 millió dolláros (3,8 milliárd forintos) bevételt hozott. A kritikusoktól ugyan hideget és meleget is kapott az előadás, de a közönség lelkesedését nyilván az is szította, hogy először állt együtt színpadra a Bond-sztár és magyar származású felesége.

Az utoljára vasárnap játszott előadás a Broadway tavalyi második legsikeresebb bemutatója lett. A New York-i színházi negyedben a legnagyobb bevételt, csaknem 23 millió dollárt (ötmilliárd forintot) Nora Ephron "Lucky Guy" című darabja hozta, amelyet Tom Hanks főszereplésével állítottak színpadra - írta a BBC News.

Az "Árulás"-t a sokszoros Tony-díjas Mike Nichols rendezte. Pinter saját életéből merítve írta meg a szerelmi háromszögről szóló drámát, amelyben a feleség viszonyt kezd a férj legjobb barátjával, akinek szerepét Rafe Spall játszotta a Broadwayn. A mű időben visszafelé haladva gombolyítja fel a három ember árulásainak kusza szövevényét.

Forrás: MTI
Fotók: harpersbazaar.es, dailymail.co.uk

Oldalak

Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.