Kárpáti Rebeka nem szégyelli, megmutatta retus nélküli testét

"Nekem is narancsbőrös a combom, striás a fenekem, szabálytalan a fogam" - A gyönyörű modell felvállalta azt, amit sokan nem mernek. Íme a nyers valóság!

A rajongóknak leesett az álla

Nem túlzás azt mondani, hogy a fiatal modell, műsorvezető százezrek példaképe, hiszen social media oldalán is közel 200 ezren követi mindennapjait. Kárpáti Rebeka mindig igyekezett ízléses és különleges képekkel megörvendeztetni rajongóit, ám most egy kivételes fotót posztolt, valami olyat, amit még soha nem láthattunk tőle. A 26 éves tehetség tisztában van vele, hogy a közösségi oldalak nagyban befolyásolják a nők önképét, aminek köszönhetően sokan szégyellik saját apróbb "hibáikat", ráadásul a tökéletességre törekedve plasztikai műtétek során esnek át. Rebeka most betekintést engedett a "kulisszák", azaz a retus világa mögé és egy fehérneműs képpel megmutatta, hogy ő sem tökéletes. Lapozd fel galériánkat a fotókért!

A modell szerint rettenetesen frusztráló, hogy a közösségi médiából folyamatosan a tökéletesre retusált, menő filterekkel megpakolt, "tökéletesnek tűnő kreálmányokat" láthatunk nap mint nap, ami a fiatalok esetében súlyos önképbeli torzulásokhoz vezethet.
Kattints a további képekért!

Az Oscar-díjas színésznőnek sok-sok rosszindulatú ellendrukkerrel kellett megküzdenie karrierje hajnalán.

Leadfotó: Fem3Café

Oldalak

Szólj hozzá Te is!