Sztárok

III. Károly kidobatta a Buckingham-palotából az öccsét: negyven év után új otthont kell keresnie a királyi család fekete bárányának

Az uralkodó világosan jelezte, hogy a pedofilbotrányba keveredett András hercegnek nincs helye többé a királyi családban.

András számára immáron nincs visszaút

Nem indult zökkenőmentesen III. Károly brit király regnálása: már önmagában a tény is beszédes, hogy a monarchia történetében egyetlen uralkodó sem foglalta el olyan későn a trónt, mint a néhai II. Erzsébet fiúgyermeke, ráadásul a közvélemény szemében nem túlságosan népszerű egykori walesi hercegnek számos nehézséggel is szembe kell néznie. A monarchia helyzete már korántsem olyan stabil, mint II. Erzsébet uralkodásának legfontosabb évtizedeiben, ráadásul a brit királyi családot is ezernyi válság sújtja. III. Károlynak nem csupán békétlenkedő fiával, a népszerűségét újabban szenzációhajhász botránykönyvével növelni próbáló Harry herceggel és feleségével, Meghan Markle hercegnével gyűlik meg mostanság a baja, de a család másik fekete bárányával, az évekkel ezelőtt pedofilbotrányba keveredett, és azóta kegyvesztetté vált András herceggel is időszerű lenne kezdenie valamit. Az uralkodó most egy drasztikus lépéssel jelezte: András számára nincs visszaút, öccse többé nem tartozik a szűken vett királyi családhoz.

De milyen lépésre is ragadtatta magát a brit király? Galériánkból rögvest kiderül!

III. Károly nemrégiben arra kérte öccsét, András herceget, hogy végleg költözzön ki abból a Buckingham-palotában található lakásából, melyben a brit királyi család bűnös múltú sarja negyven éven keresztül lakott - írja a The Sun.
Kattints a további képekért!

A testbeszéd-szakérőt Judi James szerint az elmúlt időszakban igencsak megváltozott a királyné viselkedése a nyilvános eseményeken, mely belső lelki vívódását is tükrözheti.

Leadfotó: Max Mumby / Indigo / Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az emberek számára is tanulságos a cica története, talán nem véletlen, hogy ilyen sokakat meghat.
Lifestyle
Azt hitted, ilyen csak a filmekben fordulhat elő? Sajnos nem így van! Amikor Esther-Louise Heij fia úgy döntött, felkutatja a genetikai apját, álmában sem gondolta volna, hogy olyan sötét titokra...
Egészség
A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar (ADHD) a koncentráció hiányán túlmutató tüneteket is okozhat, sőt, egészen változatosakat.