Kandász Andrea közel 20 kilót fogyott - Eszméletlen alakja van

A tévés a karantén alatt szedett fel magára, de most jobban néz ki, mint valaha.

Leküzdötte magáról a karanténkilókat

A tavaszi karantén alatt Kandász Andreára észrevétlenül szaladtak fel a plusz kilók, a műsorvezető a nyár elején döbbenten vette tudomásul, hogy 86 kilót mutat alatta a mérleg. Végül Keleti Andi súlycsökkentő gyógynövényeit kezdte el szedni, mostanra pedig bomba formába került.

„Balin ért utol minket a koronavírus, alig tudtunk hazajönni, és azonnal hatósági karanténba vonultunk, majd pedig hónapokig magunkra zártuk a lakást. Otthonról dolgoztam, és azt vettem észre, hogy a munkaállomásom először szépen beköltözött a konyhába, aztán pedig olyan közel kerültem a hűtőhöz, hogy csak ki kellett nyújtani a karom, hogy elérjem a finomságokat. Nagyon sokat főztem, sok édességet is, mákos gubát, egy kis ezt, egy kis azt, amit korábban nem igazán szerettem, de bele-belekóstoltam, és igazából rájöttem, hogy finomak” – kezdte a történetet Kandi.

Lapozd fel a galériát a fotókért és a részletekért!

„Mikor jött a nyár, elhívtak egy eseményre, ahová végre csinosan felöltözhettem volna, de kiderült, hogy nem úgy nézek ki, ahogy a karantén előtt. Ráálltam a férjem ezeréves mérlegére, ami sokkal többet mutatott, mint előtte. Lelkem mélyén éreztem, hogy valami nincs rendben és elmentem egy áruházba, hogy végre vegyek egy nem csalós, normális mérleget. Rá is álltam a kiállított darabokra, és mindegyik 86 kilót mutatott..." - kezdte Andi.
Kattints a további képekért!

Évek óta hosszú hajjal és szakállal ismerjük, most azonban egy szerep kedvéért teljesen felismerhetetlenné vált.

Leadfotó: TV2

Oldalak