Sztárok

Első gyermekét várja a világhírű Agymenők sorozat sztárja, Kaley Cuoco: A baba nemét is elárulta

Kaley Cuoco az Instagram oldalán jelentette be, hogy várandós.

Kislány érkezik a családba

Kaley Cuoco nevét a 2007-ben induló Agymenők című sorozatból ismerhette meg az egész világ, amiben ő volt az ügyeletes jó csaj, Penny szerepében. A forgatókönyv szerint Penny egy nem túl sikeres színésznő, aki beköltözik abba a házba, ahogy Sheldon és Leonard, a két fizikus kocka srác él. Penny jelenléte azonnal fellendíti a két srác, de különösen Leonard életét, aki azonnal beleszeret a Cheesecake Factory-ben dolgozó, filmszínészi álmokat szövögető szőkeségbe. Történetük minden szinten tovább bonyolódik és 12 évadon keresztül csal mosolyt a nézők arcára.

Cuoco a széleskörű ismertséget tehát az Agymenőkből szerezte, ám 2020-ban egy másik sorozatnak, A légikísérőnek lett a főszereplője, ami szintén elég sikeres lett a streaming platformokon. Színészi karrierje mellett fontos szerepet játszik az életében a lovaglás és a kutyája, Norman is.

A színésznő 3 évig férjnél volt, azonban az a kapcsolat válással végződött, mostani párjával és születendő gyermekének édesapjával való románcáról május óta tud a nyilvánosság. Cuoco egy Instagram posztban jelentette be, hogy 2023-ban érkezik közös kislányuk. A baba neméről az is árulkodik, hogy a képen egy rózsaszín krémmel töltött szelet süteményt tart a párja.

Forrás: Instagram Fotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...
Lifestyle
A gyerekek néha mondanak furcsa dolgokat, de ha ilyesmit hallanánk tőlük, biztosan mi is kifutnánk a világból. Íme 9 sokat sejtető, mégis hátborzongató mondat, amit gyerekek a szüleinknek mondtak.