Sztárok

Most először mutatta meg párját Kajdi Csaba: ő rabolta el a stylist szívét – fotó

Kajdi Csaba mindig is nyíltan vállalta melegségét, de a nyilvánosság számára nem engedett bepillantást a magánéletébe – most azonban kivételt tett.

Fotót mutatott a kedveséről

Az ország Cylája a hazai és a nemzetközi divatipar egyik nagyágyúja, ráadásul a közösségi médiában is fontos szerepet tölt be, ennek ellenére a magánéletéről nem sokat szokott elárulni. A modellügynök augusztus 31-én tölti be a 47. életévét, s épp Franciaországban élvezi a nyaralását – a vakációra azonban nem egyedül ment, hanem vele tartott a párja, Dávid is, akit egészen idáig sosem mutatott be a nagyközönség előtt. Kajdi Csaba most úgy érezte, itt az ideje, hogy megtegye a lépést, s születésnapi meglepetésként berobbantotta egy közös fotóval az Instagram oldalát.

Arany követő, arany rajongó! Az én szülinapi meglepetésem Nektek, hogy szeretném bemutatni Davidot! Eddig sem volt titok, a kapcsolatunk, csak szerettem volna megóvni a nyilvánosságtól, de szerencsére nem kell! Na de akkor jöjjön néhánypupos kép az első közös nyaralásunkról! Köszönöm a sok előkelő születésnapi jókívánságot! Cyla szeret Mindenkit!!” – írta Cyla a csokorba szedett fotókhoz. A képeket elnézve látszik, hogy a pár nagyon jól érzi magát együtt, s egyébként a nyaralásra velük tartott a stylist édesanyja is.

Hazánk nemzetközi hírű modellügynöke mindössze két év alatt vált ügyeletes megmondóemberré. Az ország Cylájánál kevesen tudnak többet az influencer világ mennyországáról és pokláról, a celebéletről és a divatiparról. A Femcafe.hu #filternélkül interjúsorozatában ezúttal az ország egyik legsikeresebb véleményvezérével beszélgetünk, elfogadásáról, homofóbiáról - aminek sokszor ő maga is a célkeresztjébe került -, és a váratlanul jött népszerűségének titkáról.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).
Sztárok
Vecsei H. Miklós a Sunday Brunch c. műsor vendége volt, ahol többek között a Vígszínház és Eszenyi Enikő botrányáról is beszélt, valamint elmondta véleményét az intézmény jelenlegi vezetőjéről,...