Sztárok

Mindenkit meglepett Julia Roberts ritkán látott lánya a vörös szőnyegen – Fotó

Julia Roberts tizenhat éves lánya nem gyakran szerepel a nyilvánosság előtt, most azonban kivételt tett, ráadásul nem is akárhol jelent meg: a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén jelent meg édesapja oldalán.

Julia Roberts három gyermek édesanyja

A kilencvenes évek romantikus komédiáinak koronázatlan királynője számos szerepben bizonyította már az évek során, hogy nem csupán tökéletes mosolya miatt érdemli meg a hollywoodi csillogást, hanem elképesztő tehetsége révén is okkal soroljuk a legnagyobb sztárok közé. A színésznő 2000-ben, A Mexikói című film forgatásán találkozott későbbi férjével, az operatőr Danny Moderrel, amikor még mindketten másik kapcsolatban voltak. 2002-ben házasodtak össze, majd hamarosan családot alapítottak. Három közös gyermekük született: 2004-ben egy ikerpár, Hazel és Phinneaus, majd 2007-ben egy kisfiú, Henry.

Mutatjuk a friss fotót a 16 éves Hazelről – lapozz!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A fokhagyma nem csak remek fűszer, hanem szuper orvosság is egyben, ám ahhoz, sokáig megőrizze a frissességét, megfelelően kell tárolni.
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.