Bevallotta, bármikor jöhet a második baba a magyar énekesnőnél

Nagyon őszintén beszélt a gyermekvállalásról.

Jön a második baba Judyéknál?

A most 42 éves Judy 2011-ben adott életet első gyermekének, Molnár Majának. Az énekesnő és a kislány édesapja, a 30 éves Balázs azóta is imádják egymást, tökéletes az összhang és nagy a szerelem. Maja születésének évében házasodtak össze, most pedig egy második gyermeket terveznek. Az énekesnő erről a hot! magazinnak mesélt.

"Benne van a pakliban, hogy hamarosan ismét teherbe esem, ugyanis már nem védekezünk. Szeretnénk egy kisbabát, és ha a sors is úgy akarja, akkor lesz még egy csemeténk, de ha nem, akkor sem eskünk kétségbe. Mi hárman egy kmplett egész vagyunk, bár az biztos, hogy Maja vágyik egy hugira" - mesélte Judy, majd folytatta.

"Régen úgy terveztem, hogy 40 éves koromig megszülöm Maja testvérét, de nem úgy alakult az élet. Mint ahogy a lányomat sem 37 évesen akartam a világra hozni. Ebből is látszik, hogy Maja akkor fogant meg, amikor már túl voltam a kényszeres akaráson. Folyton orvosokhoz jártunk, akik azt mondták, hogy nagy valószínűséggel nem lehet gyerekem, főként az óriási miómám miatt" - árulta el a lapnak.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!