Johnny Depp exnejéről vallott a bíróságon: "Kihasznált, hazudott és vert engem"

A bíróság előtt vállalta a világhírű színész, hogy családon belüli erőszak történt a házasságában, de felesége állításai hamisak: valójában Depp volt az áldozat.

Hollywood leghangosabb válása

Johnny Depp sok nő fantáziáját megmozgatta az elmúlt három évtizedben, azonban a filmvilág legdögösebb sármőre az utóbbi években mélypontra került. Megjelenésén is jól látszik, hogy trauma érte: meghízott, elhagyta magát és filmforgatások helyett ma már szinte csak a zenélésnek él. Alice Cooper szupergroupjával, a The Hollywood Vampires-szel turnézik világszerte. A gitáros sikerei ugyanis legalább feledtetni tudják vele azt a nagy traumát, amit sikertelen házassága okozott. Amber Hearddel pusztán pár évig voltak együtt, akire úgy tűnik, igaz a mondás, hogy hiába szép az alma, ha belül velejéig romlott. Nem volt elég neki a válás után kapott sok millió dolláros vagyon, teljesen tönkre akarta tenni volt férjét: családi erőszakkal vádolta meg.

A Heard kontra Depp bántalmazási ügy tárgyalására a napokban került sor, a színésznő családon belüli erőszakkal vádolta meg exférjét. A színész tagadta, hogy valaha egy újjal is hozzáért volna volt feleségéhez, ezt az állítást pedig első felesége, Depp gyermekeinek anyja és más, korábbi barátnők is igazoltak. A bíróság előtt azonban nem pusztán a vádak alóli felmentést kérte a filmsztár, hanem őszintén vallott a házasságában történő tényleges erőszakról, a valódi igazságról.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!