John Travolta megtörte a csendet, először beszélt nyíltan felesége elvesztéséről

A Ponyvaregény ikonikus sztárja tavaly veszítette el feleségét: Kelly Preston mellrákban hunyt el.

Magányosan dolgozta fel a tragédiát

John Travolta felesége, Kelly Preston tavaly júliusban hunyt el, miután két évig küzdött rettenetes betegségével, a mellrákkal. Kevesebb mint egy évvel a szívszorító tragédia után először beszélt kíméletlen őszinteséggel imádott neje elvesztéséről a Ponyvaregény hajdani sztárja. A Today írta meg, hogy a 67 esztendős hollywoodi híresség az Esquire Spain-nek nyilatkozott házastársa halálával kapcsolatosan. Travolta a beszélgetés során hangsúlyozta: a gyász minden ember életében mélyen egyéni élmény.

"A gyász mindig egyéni, és akkor tud elkezdődni valamiféle gyógyulás a lelkedben, ha végigjárod a saját utadat" - szögezte le a Szombat esti láz és a Kardhal sztárja, majd hozzátette: "A legfontosabb dolog, amit te magad tehetsz egy gyászoló emberért, hogy hagyod, hadd élje a maga életét, és nem próbálod meg semmilyen módon bonyolultabbá tenni." A színész hozzátette, Kelly Preston elvesztése után embertársai gyászával is nehezebben szembesült.

"Az első dolog, amivel a gyászmunkát kezdened kell, hogy elvonulsz másoktól, és keresel egy helyet, ahol megélheted az érzelmeidet. Én legalábbis, ha holnap meghalnék, nem gyásztól összetört embereket, süllyedő hajókat szeretnék magam körül látni" - fejtette ki az Oscar-jelölt amerikai színész.

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2