Így néz ki most John Lennon és Yoko Ono fia, a 46 éves Sean Lennon – Fotó

Le sem tagadhatja apját, annyira hasonlítanak egymásra.

Egy különös szerelem gyümölcse

John Lennon a The Beatles legendás zenekar tagja és Yoko Ono szerelme még 1966-ban kezdődött: ekkor ismerkedtek meg a londoni Indica Galériában rendezett képzőművészeti kiállításon, a közös hang pedig egyből megvolt, hiszen Lennon maga is rajongott a képzőművészetért. Szerelmi kapcsolatuk csak két évvel később, 1968-ban kezdődött, ám John ekkor még házas ember volt, bár már eltávolodott feleségétől, Cynthiától. A válás után Lennon és Ono elválaszthatatlanok lettek, habár a nyilvánosság közel sem mutatott akkora rajongást a nő iránt, mint a zenész: sokan őt okolták az együttes felbomlásáért is. 1969-ben a pár Gibraltáron örök hűséget fogadott egymásnak, ám köztudott, hogy John Lennon életében más nők is akadtak, amiről felesége tudott, ez azonban nem volt indok számukra a váláshoz, hiszen szerelmesek voltak egymásba, és a végsőkig kiálltak a másikért. Kapcsolatuk gyümölcseként 1975. október 9-én New Yorkban megszületett fiúk, Sean Lennon, aki azonban csak öt évig élvezhette apja társaságát, ugyanis Johnt 1980. december 8-án meggyilkolták felesége szeme láttára. Sean az évek alatt azonban felnőtt, anyjával pedig mai napig jó kapcsolatot ápol, és őrzi apja szellemét, hiszen Johnhoz hasonlóan ő is a zenei karriert választotta. Galériánkban mutatjuk, hogy néz ki ma John Lennon fia, Sean!

Sean Lennon énekléssel, zeneszerzéssel, forgatókönyvírással és színészkedéssel is foglalkozik, leginkább az indie rock és indie pop zenei műfajok állnak hozzá a legközelebb.
Kattints a további képekért!

Vannak olyan sztárpárok, akikre ha ránézünk, egyből érezzük: egymásnak lettek teremtve. Mila Kunis és Ashton Kutcher esetében ez teljesen egyértelmű; nem csak piszkosul jól mutatnak egymás mellett, de már hosszú évek óta töretlen köztük a szerelem.

Leadfotó: Profimedia-RedDot

Oldalak