Szenzációs visszatérés: A bárányok hallgatnak után ismét detektívnőt alakít Jodie Foster

A kétszeres Oscar-díjas hollywoodi színésznő korunk egyik legnépszerűbb és legtöbbet méltatott tévésorozatának negyedik évadában fog felbukkanni.

Három évtized után ismét nyomozónő lesz az Oscar-díjas filmcsillag

Ötvekilenc esztendősen ismét nyomozónőnek áll a kétszeres Oscar-díjas Jodie Foster, aki 1991-ben, A bárányok hallgatnak című kultikus pszichothrillerben Clarice Starling FBI-ügynöknő megformálásával egyszer már filmtörténelmet írt. Foster ezúttal napjaink egyik legnépszerűbb és legtöbbet méltatott tévésorozatában, a True Detective címűben (magyar cím: A törvény nevében) fog fellbukkanni. Hónapok óta rebesgetik, hogy az HBO antológia-szériája hamarosan újabb szezonnal bővül, most pedig már néhány ígéretes részlet is kiszivárgott a negyedik évad történetével kapcsolatosan.

A Variety értesülései szerint az új történet helyszíne egy alaszkai kutatóbázis lesz majd, ahol váratlanul nyoma vész hat embernek. A rejtélyes bűnügy felgombolyításának feladatát két nyomozó, Liz Danvers és Evangeline Navarro kapja, ám megbízatásuk során nem várt akadályokkal találják szembe magukat, s mindemellett még saját félelmeikkel is meg kell küzdeniük, miközben az alaszkai jégpáncél alatt rejtőző igazságot hajszolják. Jodie Foster alakítja majd Danverst, arról azonban egyelőre semmit sem lehet tudni, hogy kik formálják meg a többi szereplőt.

Fotó: Gilbert Carrasquillo / Getty Images

Lapozz, cikkünk nem ért véget!

Oldalak

  • 1
  • 2