Sztárok

A múlt század ünnepelt szexszimbóluma volt: megáll az eszed, ha meglátod, hogy néz ki napjainkban Joan Collins

A legendás angol színésznő, Joan Collins fiatalon férfiak millióit bolondította magába pártatlan szépségének köszönhetően. A híresség ma már 90 éves, amit legfrissebb fotóit látva el sem akarunk hinni.

Kortalan díva

Joan Collins 1933. május 23-án látta meg a napvilágot Londonban. Egészen fiatal korában a nagyhírű londoni királyi színiiskola növendéke lett, s már egy év után exkluzív filmszerződést mondhatott magáénak. Kezdetben a színpadon, komoly szerepekben aratott sikereket, de igazán ismertté akkor lett, amikor a hatvanas évektől amerikai tévésorozatokban tűnt fel. A 70-es években húga, Jackie Collins műveinek adaptációiban szerepelt, ezek hazájában a James Bond-sorozathoz hasonló bevételt produkáltak. Tehetsége mellett bájos vonásaival is sikerült megbabonáznia a közönséget: több magazin is a világ legszebb asszonyává választotta, ennek ellenére sosem harcolt görcsösen az idő múlása ellen –idős korában is vonzó, megjelenését pedig génjeinek tulajdonítja, és elítéli a plasztikai sebészhez fordulókat. Galériánkban megmutatjuk, milyen fantasztikusan néz ki napjainkban a 90 éves Joan Collins:

Joan Collins számára az igazi ismertséget az 1981-ben indult - és világ számos pontján a mai napig játszott - Dinasztia című sorozat hozta meg. Az általa megformált Alexis hataloméhes, cselszövő alakja a nézők egyik kedvence, Joan szexszimbólum és a független nő megtestesítője lett.
Kattints a további képekért!

Catherine Deneuve, a francia film koronázatlan királynője már 79 éves, bár ezt elsőre nem mondanánk meg róla.

Leadfotó: Sunset Boulevard/Corbis via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...