Hatalmasat nőtt Jennifer Lopez lánya: a 14 éves Emme már most a világsztár hasonmása lehetne – fotók

Jennifer Lopez lánya, Emme gyönyörű fiatal hölggyé cseperedett, ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy legalább akkora karrier vár rá, mint édesanyjára.

Mint két tojás

Jennifer Lopez énekesnőnként és színésznőként rendre bebizonyítja a tehetségét, ráadásul 52 évesen is olyan bomba formában van, hogy azt a nála jóval fiatalabbak is megirigyelhetik. Igazi stílusikonként tündököl, valahányszor kiteszi a lábát otthonról, a vörös szőnyeges eseményeken pedig tucatszámra vonzza a férfitekinteteket – nincs is ebben semmi meglepő, tekintve, hogy 2011-ben az amerikai People magazin több százezer szavazat alapján a világ legszebb nőjének választotta. Azonban nemcsak a sikereire lehet büszke, hanem a magánéletére is, hiszen csillogó karrierje mellett a családalapításról sem mondott le: két gyermek büszke édesanyja, 14 éves lánya pedig akár már most a hasonmása lehetne. Mutatjuk:

Jennifer Lopez 2008-ban adott életet ikergyermekeinek, egy fiúnak, aki a Maximilien David nevet kapta, és egy lányak, akit Emme Maribelnek kereszteltek. Az énekesnő és a gyerekek apja, Marc Anthony már 2011-ben szakítottak, válásukat 2014-ben mondták ki.
Kattints a további képekért!

Úgy tűnhet, Jennifer Lopez élete nyitott könyv: ismerjük a sikereit, a karrierjének mérföldköveit, no meg persze azt is tudjuk, hogy újra Ben Affleck mellett találta meg a boldogságot. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy van két testvére, az ifjabbal ráadásul annyira hasonlítanak egymásra, hogy ha akarnák, sem tudnák letagadni a vérrokonságot.

Leadfotó: 123rf

Oldalak