Sztárok

Jennifer Lopez szenzációs videóval köszöntötte fel a születésnapos Ben Afflecket

Úgy tűnik, a közkedvelt sztárpár - akiket a kétezres évek eleje óta csak Bennifer néven emlegetnek a rajongók - úszik a boldogságban: ennél szerelmesebbek már nem is lehetnének.

Húsz év után rügyezett ki újra a szerelmük

Jennifer Lopez és Ben Affleck közös története tényleg tündérmesébe illő. Először az ezredforduló táján jöttek össze, és már az esküvő előszobájáig jutottak, amikor váratlanul felbontották az eljegyzésüket. Csaknem húsz évvel később, a koronavírus-járvány időszakában azonban újra kirügyezett a szerelmük, és ezúttal meg sem álltak az oltárig. Bár közös gyermekük soha nem született, ma Hollywood legkedveltebb álompárjának számítanak. Mióta felvállalták a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, egymás után tesznek közzé olyan tartalmakat a közösségi médiás felületeiken, melyek minden kétséget kizáróan bizonyítják, hogy egymás iránt érzett szerelmük erősebb, mint valaha. Most például JLo köszöntötte fel az 51 éves Afflecket, méghozzá egy igencsak szívhez szóló videóval. Lapozz: azonnal mutatjuk!

Lopez és Affleck egy duettet énekel, miközben az autóban ülnek. Sajnos mindebből semmi sem hallatszik, helyette Sam Cooke (What A) Wonderful World című száma tölti be a hangsávot, de a házaspár ragyogó tekintete ezer szónál is többet mond.
Kattints a további képekért!

A legnagyobb trendeket sokszor a kedvenc sztárjaink sorakoztatják fel. Jennifer Lopez pedig szinte rendszeresen előrukkol egy olyan összeállításokkal, amelyeket bármelyik nő szívesen elfogadna.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.