Sztárok

Fény derült Jennifer Aniston titkára: ennek köszönheti a színésznő, hogy sosem hízik el

Jennifer Aniston mindig is filigrán testalkatú volt, ráadásul az ötödik X felett is bomba formában van – mindezt azonban nemcsak a szerencsés genetikának köszönheti.

Ettől olyan karcsú

Hosszú ideje mennek a találgatások, mégis hogyan tudja Jennifer Aniston ilyen kirobbanó formában tartani magát – mind a mai napig ámulva nézi a világ, milyen dögös még most is a Jóbarátok Rachelje, pedig már 50 is elmúlt. Az örökké fiatalos, vékony és feszes színésznő azt mondja, nincs oka titkolni, mitől fest ilyen fantasztikusan, ahogyan azt sem, miként tartható karban egy olyan bomba alak, amivel ő rendelkezik. Részletek a galériában!

Jennifer Aniston mindig szigorúan odafigyel a külsejére, aminek meg is van az eredménye: nem mondanánk meg róla, hogy már 54 éves.
Kattints a további képekért!

Meglepő hajápolási trükkre esküszik Jennifer Aniston - a színésznő azt vallja, ettől sokkal fényesebbek, erősebbek és puhábbak lesznek a tincsei.

Leadfotó: V E Anderson/WireImage/Getty Images
Forrás: US Magazine

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.