39 éves korában legyőzte a rák a gyönyörű színésznőt

Vőlegénye a Facebookon erősítette meg a hírt.

Legyőzte a betegség

Elhunyt Hollywood egyik fiatal tehetsége, Jeanette Maus filmszínész és tréner, a John Rosenfeld Studios tagja. Néhány évvel ezelőtt vastagbélrákot diagnosztizáltak nála, de nem adta fel, keményen küzdött a betegség ellen, kezeléseket vett részt és munkáját sem hanyagolta el. A harc tegnap véget ért, Maus szervezete feladta.

"Összetört, de mégis hálás szívvel tájékoztatom Önöket arról, hogy Jeanette Maus tegnap késő este elhunyt rákos megbetegedésének szövődményei miatt" - erősítette meg a színésznő halálhírét vőlegénye a Facebookon. "Nagyon szomorú vagyok, de nagyon büszke vagyok rá. Olyan keményen küzdött, hatalmas kegyelemmel és optimizmussal, inspirálva engem és biztosan benneteket is" - fogalmazott a bejegyzésben a gyászoló Dusty Warren, akivel egy forgatáson ismerkedett meg a színésznő és már az esküvőjüket tervezték.

Jeanette Maus több mint 20 filmben szerepelt rövid pályája során. Íróként egy játékfilm, a 2008-as My Effortless Brilliance is kötődik a nevéhez, annak ő volt az egyik főszereplője is.

Nyugodjék békében.

Leadfotó: IMDB

Oldalak

Szólj hozzá Te is!