Sztárok

Járai Kira a gyógyíthatatlan bőrbetegségéről: „Úgy éreztem, itt a világ vége”

Szinte az egész országot meglepetésként érte, amikor Járai Máté és felesége, Járai Kira a Nyerő Párosban elárultak: nyitott házasságban élnek. Mindig is őszintén beszéltek a kapcsolatukról, Kira pedig a saját hibáit is büszkén vállalja.

A házasok 22 éve vannak együtt, ráadásul már a gimnáziumban is osztálytársak voltak, így nem túlzás azt állítani, hogy úgy ismerik egymást, mint a saját tenyerüket. A színész mindig is tudott felesége bőrhibájáról, de sosem zavarta, sőt, a foltjaival együtt szerette meg. S bár a szinkronrendező mára megtanult teljes harmóniában élni a vitiligójával, volt idő, amikor tragédiaként élte meg gyógyíthatatlan bőrbetegséget, amely egy pigmenthiányos foltokkal járó rendellenesség és leginkább a nők körében gyakori. A betegség pontos oka ismeretlen, s jelenleg nem gyógyítható, csak kezelési módszerek léteznek.

Nézd meg galériánkat, mutatjuk, mit mesélt a betegségéről Kira!

– Amikor tizenhat évesen kijött rajtam az első fehér folt, úgy éreztem, itt a világ vége” – kezdte a Best magazinnak Kira, aki számára nem volt ismeretlen a betegség, ugyanis úgy nőtt fel, hogy tudta, édesanyja is vitiligós. Mint mondta, hosszú ideg hibának látta magán a foltokat, mindent próbált elkövetni, hogy eltüntesse azokat – eredménytelenül.
Kattints a további képekért!

Lassan egy éve, hogy Járai Máté és Járai Kira egy egész ország előtt felkavaró vallomást tettek: nyitott házasságban élnek. A kérdés azóta is mozgatja a tévénézőket, így most elárulták, miért jutottak erre a döntésre.

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.