Sztárok

Újabb szívszorító részleteket árult el rákbetegségéről és válásáról Janicsák Veca

A 32 esztendős énekesnő hosszú éveken át küzdött azért, hogy megtanulja elfogadni, szeretni önmagát. Váltig állítja: ez a boldogság kulcsa.

Egymás után jöttek a nehézségek

Az X-Faktor korábbi üdvöskéje, a ma 32 esztendős Janicsák Veca roppant nehéz időszakon van túl. Az összetéveszthetetlen hangú és stílusú énekesnő február elején törte meg a hosszú ideje tartó csendet, és elárulta a nagyközönségnek: titokban nemcsak férjétől vált el, de megküzdött számos nő rettegett betegségével, a méhnyakrákkal is.

A zenei előadó és egykori szerelme, Ladányi Jancsó Ábel párkapcsolata 2016-ban tetőpontjára érkezett: a fiatalok közös gyermeke ebben az esztendőben jött a világra. Viszonyukat számos hullámhegy- és völgy tarkította, 2017-ben egy időre külön is költöztek egymástól, aztán mégis úgy tűnt, hogy sikerült elsimítaniuk a konfliktusaikat. Öt évvel ezelőtt egybekeltek, 2020-ban azonban - szinte teljes titokban - el is váltak.

Janicsák Vecának egészségügyi problémákkal is szembe kellett néznie az elmúlt pár évben. Kislánya születését követően miómát találtak nála, és bár az elváltozást sikeresen eltávolították a szervezetéből az orvosok, Janicsák Veca ezután autoimmun betegséggel küzdött, mélyvénás trombózist is kapott, majd 2020-ban méhnyakrákot diagnosztizáltak nála.

"Az orvosom megkérdezte, akarok-e még gyereket, ha úgy döntök, ez lett volna az utolsó lehetőségem, de egyáltalán nem volt biztos, hogy sikerülni fog. Nem akartam kitenni magam újabb megpróbáltatásoknak, a kislányomnak szerettem volna adni minden időmet. A nagyon hosszú, komplikált műtét alatt kiderült, a méhem sajnos nem menthető, el kellett távolítani" - nyilatkozta február elején kálváriájáról az énekesnő.

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A postai kézbesítő okosan tudta, hogy mit kell csinálni. Fel is tudta venni a nyugdíjakat, de aztán elkapták.
Lifestyle
Kiszedi a foltokat, sőt, visszaadja a fehér ruhák régi frissességét is.