Sztárok

Mindenféle bájt kiölt belőle a plasztika: teljesen felismerhetetlen lett Janet Jackson - Fotók

A popzene koronázatlan királyának lánytestvére önerőből ért el szenzációs sikereket a 80-as, 90-es években, ám mára jócskán lehanyatlott a népszerűsége, mindennek tetejében pedig még a külseje is megváltozott, méghozzá drámaian.

Ki tudott törni bátyja árnyékából

Janet Jackson 1966. május 16-án, a Jackson-család legifjabb gyermekeként látta meg a napvilágot Indianában, de Los Angeles mellett, Encinóban cseperedett fiatal lánnyá. Már korán elbódította a színpad világa, 16 évesen jelentette meg első albumát, az igazán nagy sikert azonban csak a harmadik album, az 1986-ban debütált Control hozta meg számára. Az R&R, a disco, a funk és a rap kevercseként meghatározható, egyedülálló stílusa emelte sokoldalú és keresett énekesnővé, de videoklipjeinek lendületessége, bonyolult koreográfiája okán is gyakran méltatták. Jackson az 1990-es évek alkonyán már az évezred második legsikeresebb előadójává avanzsált. Világszerte több mint 100 millió lemezt adott el, és a popzene alakulására is óriási befolyást gyakorolt. A tragikus sorsú zenei géniusz, a 2009-ben elhunyt Michael Jackson húga azonban ma már korántsem annyira népszerű, mint évtizedekkel ezelőtt. Nem pusztán ragyogása fakult meg, de a külseje is drámaian alakult át, méghozzá plasztikai műtéteinek köszönhetően.

Akkor és most: a két, egymás mellé helyezett fotó magáért beszél.
Kattints a további képekért!

Az Atomic Kitten lánybanda énekesnője évek óta a plasztika és a botox rabja, így nem csoda, hogy nemrégiben ismét kés alá feküdt – a róla készült paparazzi fotók megrémisztik a világot.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.