Sztárok

Senki nem tudta, hogy gyermeke lesz, most ikrei születtek a Másnaposok sztárjának

A legnagyobb titokban lettek szülők Jamie Chung és Bryan Greenberg.

Hirtelen megduplázódott a család

Jamie Chung és Bryan Greenberg egyike azoknak a sztárpároknak, akik nem a nyilvánosság előtt élik az életüket. A 2012 óta egy párt alkotó Chung és Greenberg hat éve mondták ki a boldogító igent, a családalapítással azonban egészen idáig vártak. A 38 éves színésznő – akit az Álomháborúban, a Másnaposok 2-ben, valamint a Gothamben, az Egyszer volt, hol nem volt és a The Gifted – Kiválasztottakban láthattunk –, valamint szintén színész párja – ő a Tuti gimiből, a The Mindy Projectből vagy a Kergetjük az amerikai álmot sorozatokból lehet ismerős – egy az Instagramra feltöltött elbűvölő videóval tudatták, hogy immár egy tündéri ikerpár szülei.

Egyelőre több részletet nem tudni, sem a babák nemét, sem a nevüket nem árulták el. Azt sem jelentették be, hogy úton vannak a picik, akik az EOnline információ szerint béranya segítségével jöttek a világra. Ezt támasztja alá, hogy az újdonsült anyuka 2019-ben már beszélt arról, hogy lefagyasztotta a petesejtjeit.

Megható jelenet zajlott le, mielőtt férjhez ment Paul Walker gyönyörű lánya, Meadow. Mivel édesapja sajnálatos módon nem lehetett ott az esküvőn, ezért Vin Diesel kísérte az oltárhoz a menyasszonyt.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Sztárok
Egészség
Nem árt tisztában lennünk azzal, hogy bizonyos gyógyszerek szedése mellett pár dolgot ki kell iktatnunk az étrendünkből, hiszen ezek növelhetik a trombózisveszélyt is, ha a hatóanyagok kölcsönhatásba...
Lifestyle
A megemelkedett rezsiárak mellett sorra húzzák le a redőnyt éttermek és üzletek is, hiszen nem tudnak annyi bevételt termelni, hogy túléljenek. Ez azt is jelenti, hogy tömegek veszítik el az...
Lifestyle
Innentől kedve a cégeknek lehetősége van euróban vagy amerikai dollárban befizeti az iparűzési adót.