Sztárok

Jakupcsek Gabriella gyönyörű lánya már 14 éves: Anya és lánya számára minden közösen töltött perc kincset ér

Jakupcsek Gabirella és 14 éves kamasz lánya harmonikus kapcsolatban vannak, a népszerű tévés szerint lánya gyakran tükröt mutat neki.

Emma már 14 éves és gyönyörű

Jakupcsek Gabriella hazánk egyik legismertebb tévés személyisége, 60 évesen is rengeteg projektben vesz részt és hatalmas fordulatszámon pörög. Arra is volt már példa, hogy gyermekei figyelmeztették, hogy kicsit lassítson le, miután megesett, hogy saját születésnapját is elfelejtette.

"Rendkívül kötelességtudó, nemzetközi iskolába jár, ahol angolul és németül tanul. Magyartanár lévén kezdetben próbáltam segíteni neki, de egy ideje már nem avat be" - tájékoztatta Jakupcsek Gabriella a Hot! magazint.
Kattints a további képekért!

Forrás: Hot! Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.
Fashion&Beauty
Az évek során rengeteg új és kissé meglepő divattrendnek lehettünk már tanúi, a dupla derekú nadrágok pedig kétségtelenül közéjük tartoznak.
Fashion&Beauty
A krómozott körmök népszerűsége az egész év során töretlennek bizonyult, idén ősszel viszont új szintre lépett szépségük, ugyanis gyönyörű, meleg színekbe burkolják a leghűvösebb napokat is.