Sztárok

Megrázó szavakkal, kendőzetlenül vallott édesanyja haláláról Jakupcsek Gabriella: “Az nagyon fontos, hogy mikor a vége közeledik..."

Jakupcsek Gabriella volt Kadarkai Endre Szavakon túl c. műsorának vendége, ahol kendőzetlen őszinteséggel vallott édesanyja nemrégiben történt elvesztéséről.

Megrázó vallomás

Jakupcsek Gabriella nem titkolta, de látszólag nem is akarta leplezni, hogy mennyire megviseli lelkileg édesanyja elvesztése, már-már elcsukló hangon beszélt róla Kadarkai Endrének.

“Az élettől kaptam egy nagy ajándékot: az utolsó időszakot volt időm végigcsinálni vele, és fantasztikus volt! (…) Olyan sokat tudtam meg róla, és olyan fantasztikus dolgokat mondott el, hogy sok mindent megértettem utólag, vele kapcsolatban. (…) Fantasztikus dolgokat éltem meg az utolsó hetekben vele” – mondta a legendás műsorvezető az interjúban.
Kattints a további képekért!

[youtube=LINKBEILLESZTÉSEIDE]
Forrás: Szavakon túl Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vajon, hogyan fog egymáshoz viszonyulni Tóth Andi és Marics Peti?
Sztárok
Nincs még változás, Pap Dorci továbbra is szingli.
Utazás
A HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) közleménye szerint a felfedezés, amelyhez magyar kutatók munkája is hozzájárult, azért különösen érdekes, mert a bolygók pályái azt...