Sztárok

Mi történt vele? Teljesen elhagyta magát a világ egyik legjobb színésze

Alig ismertünk rá.

Jack Nicholson már 80 éves

Bármennyire is sokkoló, sokunk egyik kedvenc színésze, Jack Nicholson idén áprilisban már a 80. születésnapját ünnepelte. A színész számos klasszikusban játszott, mint például a Száll a kakukk fészkére, a Ragyogás vagy az 1989-es Batman. A sztár nagy nőcsábász volt, kapcsolataiból öt gyermeke született, három lány és két fiú. A legidősebb, Jennifer 54 éves, a legfiatalabb, Raymond 25 éves. Élete legnagyobb szerelme Anjelica Huston volt, aki nagyon sokat szenvedett kapcsolatuk alatt Nicholson hűtlensége miatt, mégis a mai napig imádattal beszél róla.

A színész még mindig nem vonult vissza, de már közel sem vállal annyi munkát, mint korábban. Ő maga nem árulta el, de úgy tudni a memóriájával vannak gondok. A Lakers kosárlabdacsapat legutóbbi meccséről azonban nem feledkezett meg, évtizedek óta imádja ezt a sportot. A fiával ült le a nézőtérre, ettek egy kis gyors kaját és szenvedélyesen drukkoltak.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!
Lifestyle
A kormány hat százalékos inflációt jósol 2024-re. Mutatjuk, ennek tekintetében hogyan alakulnak a következő év elején esedékes nyugdíjemelések.
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.