Sztárok

Jack Nicholson jó ideje eltűnt a reflektorfényből: kiderült, miért fordított hátat Hollywoodnak a Ragyogás sztárja

Jack Nicholson a világ egyik legünnepeltebb filmcsillagának mondhatja magát. Kivételes karrierutat járt be, ám az elmúlt több mint tíz évben egyáltalán nem osztottak rá filmszerepet.

Eltűnt a nyilvánosság elől

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Jack Nicholson minden idők egyik legkiemelkedőbb és legnagyobb hatású színésze, legendás alkotásaival pedig örökké beírta magát a filmtörténelembe. A háromszoros Oscar- és hétszeres Golden Globe-díjas híresség 17 évesen indult el Hollywoodba, hogy szerencsét próbáljon, s bár kezdetben az MGM képregényosztályán dolgozott, hamarosan lehetőséget kapott, hogy kipróbálja magát színészként – a többi pedig már történelem. A színészóriásnak többek között olyan időtlen alkotásokat köszönhetünk, mint a Ragyogás, a Száll a kakukk fészkére vagy A tégla, az utóbbi 12 esztendőben azonban egyáltalán nem szerepelt a mozivásznon. Vajon mi lehet ennek az oka? A részletekért olvass tovább a galériában!

Szinte hihetetlen, de immáron 12 éve, hogy Jack Nicholson elbúcsúzott a filmgyártástól. Utoljára 2010-ben tűnt fel a Honnan tudod? című alkotásban Reese Witherspoon, Paul Rudd és Owen Wilson mellett. Azóta egyetlen film se jelzi a nevét…
Kattints a további képekért!

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Jack Nicholson minden idők egyik legnagyobb amerikai színésze, legendás alkotásaival pedig örökké beírta magát a filmtörténelembe. A háromszoros Oscar- és hétszeres Golden Globe-díjas híresség mindig is óvta a magánélete legintimebb részleteit a nyilvánosság előtt, 37 éves korában azonban fény derült egy súlyos titokra.

Leadfotó: Getty Images/Bob Riha, Jr.

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....