Iszak Eszti egyedi ruhákban lép színpadra

Gőzerővel készül a VIVA a grandiózus gálára, a 12. Cometre: Iszak Eszter többek között az R9 tervezőinél próbálta fel az egyedi ruhákat, amelyeket a gálán visel majd.

Már csak nyolc napot kell várni az év egyik legfontosabb zenei eseményére, ahol magyar és nemzetközi sztárok ünneplik az elmúlt 12 hónap könnyűzenéjének legjeit. A VIVA Comet gálára készülve látogatott el Iszak Eszter is a Ráday utcában található R9 showroomba, ahol Abódi Dóra, Mojzes Dóra és Szegedi Kata legújabb kollekcióiból válogatta ki a megfelelő darabokat, amikben az Comet show műsorvezetőjeként színpadra lép.

„Inkább az extrémebb ruhákat szeretem szín, anyag és forma szempontjából is, de ugyanúgy kedvelem a hosszabb, lenge ruhákat is” – mesélte Eszti két egyedi darab felpróbálása között, hozzátéve, hogy az utóbbi időben a neon színeket tartja a legizgalmasabbnak. – „Ez már a második Comet, ahol műsorvezető leszek, talán emiatt van, hogy most még nem izgulok olyan nagyon. Aznap biztos, hogy nyugtalanabb leszek, de utána a VIP bulin kicsit lazíthatunk majd a sok munka és készülődés után.”

A VIVA Interaktív két másik műsorvezetője Random Marcival a Tyra Clothing bemutatótermében próbálták fel először exkluzív, kimondottan a Cometre tervezett ruháikat. Pizsunak és Marcellnek, akik a vörös szőnyegnél lesznek műsorvezetők vagány, de elegáns ruhát, míg Random Marcinak, aki a színpadon, a backstage-ben és a Comet utáni VIP party-n is forgatni fog, egy lezser öltönyt készített Lang Szonja, a Tyra tervezője.

„Nagyon jól éreztem magam, a ruhák is nagyon tetszenek, hiszen így a Cometen meg tudom mutatni a nézőknek az elegánsabb énemet is” – mesélte Random Marci. – „Nagyon örültem annak, hogy itt lehetek, mivel imádom a divatot és régi vágyam volt, hogy átéljem, amint egy profi csapat rám önt egy külön nekem tervezett ruhát. De nemcsak azért várom a Cometet, hogy bemutassam az elegáns Marcit, hanem azért is, mert eddig csak tévében láthattam a látványos show-t, és régi álmom, hogy tevékeny részese lehessek ennek az óriási bulinak.”
 

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.