Sztárok

Irina Shayk és Bradley Cooper kislánya olyan, akár egy tündér: Lea még csak 6 éves, de már most egy igazi divatdiktátor – fotók

Irina Shayk kislánya, Lea De Seine Shayk Cooper igazi csajos csaj, aki 6 éves kora ellenére már most magára vonja az emberek figyelmét.

Csodás géneket örökölt

Irina Shayk szépsége világszerte megbabonázza a nőket és férfiakat egyaránt, így nem csoda, hogy az egyik legkeresettebb szupermodellnek számít, ahogyan az sem, hogy korábban elnyerte az év bikinimodellje címet is. Mindezek tudatában talán az sem okoz meglepetést, hogy Bradley Cooperrel közös gyermeke, a 6 esztendős Lea De Seine Shayk Cooper-től sem áll távol a divat világa, sőt: a kislányon már most látszik, hogy örökölte édesanyja csodás vonásait, valamint kiváló stílusérzékét. A sztárcsemete gyakran vonul az utcán úgy, akár egy manöken, azt pedig már ne is említsük, hogy bájos szettjei fantasztikusan mutatnak rajta. Galériánkban megmutatjuk, milyen tündéri az orosz származású szupersztár kislánya:

Irina Shayk és Bradley Cooper közös kislánya, Lea már 6 évesen is igazi divatkirálynő – ezt a róla készült legfrissebb fotók is tökéletesen bizonyítják.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné az idei húsvét alkalmával sem okozott csalódást a megjelenésével, sőt: Vilmos felesége egyenesen bámulatosan festett kék outfitjében, ami tökéletesen passzolt kislánya, Sarolta hercegnő öltözékéhez.

Leadfotó: Jacopo Raule/FilmMagic/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Bak olyan információkhoz jut, amiket pénzre válthat. Napi horoszkóp!
Sztárok
Annak idején, amikor a pár szerelme még csak kibontakozóban volt egyetemi éveik alatt, bizony más nők is szemet vetettek a trónörökösre, és megpróbálták elcsábítani Vilmost - nos, Katalin ezt már...