Sztárok

Megszólalt Krausz Gábor ismerőse: "Neki ez a család volt a mindene..."

Tóth Gabi azt állítja, Krausz Gáborral nem egy harmadik fél miatt ért véget a házassága.

Megszólalt egy ismerős

Tóth Gabu szerint annak köszönhető, hogy brutálisan sok támadás kapott a szakítás után, hogy Krausz Gábor a kapcsolatuk végét bejelentő posztjában kiemelte a "fricska" szót, emiatt mindenki úgy gondolta, hogy megcsalás áll a háttérben. Most Krausz Gábor egy ismerőse, aki a neve elhallgatását kérte megszólalt az ügyben.

"Nemcsak Gabi volt az, aki próbálta rendezni a közös dolgait, Gábor ugyanúgy harcolt. Neki ez a család volt a mindene, és számításba se jöhetett nála az a forgatókönyv, hogy feladja a házasságát" - kezdte.
Kattints a további képekért!

Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A tócsni bármikor jó választás: noha egy roppant egyszerű ételről van szó, néhány finom mártogatóssal igazán remek gasztronómiai élményt tud nyújtani – az elkészítési folyamat során azonban nem árt...
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!