Imádja rajongóit az X-Faktor fiatal szívtiprója - Dánielfy Gergő szingliként küzd a lányok hadával

Egyértelműen Dánielfy Gergő az X-Faktor legjóképűbb énekese, aki hangjával tegnap este megolvasztotta a női szíveket. Ezért nem is csodálkoztunk azon, amikor elárulta, rengeteg rajongója van már most, és nagyon élvezi ezt a helyzetet. Olvasd el, mit mesélt még a tehetségkutató versenyzője!

Már most bolondulnak érted a lányok. Hogy érint ez téged? Van most párkapcsolatod?

Nagyon szeretem őket. Rettentően kedvesek és pont ezért is próbálok majdhogynem mindig reagálni az üzenetekre. Az egyik legfontosabb szerintem, hogy az egyik fél részéről se legyen semmiféle hiány, persze egy bizonyos fokig. Nagyon örülök, hogy most ez van. Nincsen párkapcsolatom.

Az X-Faktor női versenyzői közül ki jön be a legjobban?

Mindegyik női versenyzőben van valami olyan tulajdonság, ami megfogott.

Milyen a kapcsolatod Puskás Petivel? Összebarátkoztatok? Hogyan tud segíteni neked a felkészülésben?

Petivel a lehető legjobb kapcsolat alakult ki. Amit szerintem a legjobban át tud adni, az a tapasztalata. Szerintem nagyon sok mindent átélt már az élete során amiből most nagyon sokat tud nekünk segíteni. Én nem gondoltam, hogy ilyen jól össze fogunk barátkozni. Úgy gondolom, hogy megtaláltam benne a barátot, ami nagyon nagy szó!

Hogy érzed, benne leszel a top 3-ban?

Nagyon remélem, hogy benne leszek. Minden pillanatban ezért küzdök, de a legfontosabb az az, hogy az emberek találjanak bennem valami olyat ami megfogja őket.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: facebook.com/danielfygergo

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!