Sztárok

Egyre sármosabb! - Innen indult és így néz ki most a szülinapos Majka

Rendhagyó összeállítás a 36 éves sztárról: a valóságshow-tól a teltházas koncertekig.

"Az élet egy átkozott kiszavazó show"

Ózdon, szerény körülmények között indult az élete, mostanra azonban Los Angeles-ben forgat videóklipet a valóságshow-ból ismertté vált Majoros Péter. Az ország Majkája 16 évvel ezelőtt tűnt fel a képernyőn, majd műsorvezetőként, színészként is kipróbálta magát.

A zene lett az élete

Karrierje rapperként Majka Papa néven kezdődött, pályafutásának bemutatkozó anyaga Az ózdi hős 2003-ban jelent meg és aranylemez lett. Az elmúlt években négy korongot rappelt össze, amelyben barátai és zenésztársai, Curtis, BLR és Pápai Joci is segítették. Mindeközben műsorvezetőként, showmanként is egy ország kedvence lett.

Nem csak a zenében sikeres

A zenélés mellett, saját vállalkozásai vannak, 2012-ben nyílt meg saját étterme. A szakmai sikerek mellett, családi élete is kiegyensúlyozott, kétgyermekes apuka: 2011. november 11-én született meg első kisfia, Marián, 2016. április 12-én pedig második, aki az Olivér nevet kapta. Gyermekei anyja az ismert fotómodell, Hornyák Hajnalka, ismertebb nevén Dundika.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...