Ilyen méreggel gyilkolták meg Brittany Murphyt és férjét - Újabb fejlemények a tragikus ügyben

A „Spinédzserek” és a „8 mérföld” című filmekkel ismertté vált Brittany Murphy pár évvel ezelőtti tragikus halála mindenkit megrázott. Amikor mindössze 5 hónappal később a férje is elhunyt, végképp ledöbbentek az emberek. Sokáig azt állították az orvosok, hogy tüdőgyulladás végzett velük, de most egy teljesen új teória kezd beigazolódni.

A 32 évesen elhunyt Brittany Murphy családja azóta sem dolgozta fel halálát. Miután a színésznő férje, Simon Monjack is meghalt, még rejtélyesebb lett az egész történet, így a szülők saját kezükbe vették az ügyet és még több vizsgálatot rendeltek el. A tesztek azonban olyan eredményt hoztak, amelyre senki sem gondolt volna.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A tudósok rájöttek, hogy Brittany és férje hajában 10 különböző fémszármazék koncentrációja is magas volt. „Az egyetlen logikus magyarázat, hogy egy harmadik személy bűnös szándékkal tette ki a házaspárt ennek a méregnek” – olvasható „Perez Hilton” oldalán. A legkézenfekvőbb a patkányméreg, ugyanis a Brittany és férje tünetei is megegyeznek ezen méreg hatásaival, mint például a fejfájás, a szédülés, hosszan tartó rosszullét, testszerte belső és külső vérzések, fájdalom, görcsök stb.

Ezen információk hatására a rendőrség újra elkezd nyomozni? Vajon ki akarta megmérgezni a házaspárt? Ezekre és még sok más kérdésre kell választ találniuk!

Fotók: indervilla.com; posh24.com

Oldalak

Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!