Sztárok

Szívszorító: ez volt II. Erzsébet utolsó születésnapi üzenete Harry hercegnek

Harry herceg egy héttel a nagymamája, II. Erzsébet királynő elvesztése után élete legszomorúbb születésnapját ünnepelte.

Imádták egymást

II. Erzsébet állami temetésére szeptember 19-én, hétfőn 11 órakor kerül sor a westminsteri apátságban, ahol mintegy 2200 ember teszi tiszteletét, és a világ minden tájáról érkeznek majd államfők, hogy a királyi családdal közösen vegyenek búcsút tőle – a szertartáson természetesen jelen lesz Harry herceg és felesége, Meghan Markle is, akik nem sokkal az uralkodó halála előtt érkeztek az Egyesült Királyságba, és azóta sem tértek vissza amerikai otthonukba. A néhai királynő és Sussex hercege között nagyon szoros kapcsolat volt: Harry imádta a nagymamáját, aki annak ellenére sem neheztelt rá, hogy az utóbbi időben nem kevés bonyodalmat okozott a királyi famíliának. Édesanyja, Diana hercegné halála után Harry életében a néhai brit uralkodó foglalta el a legfontosabb helyet – olyannyira, hogy még a kislányát is Lilibetnek keresztelte, ami II. Erzsébet beceneve volt –, így különösen nehezen élte meg, hogy 38. születésnapját pont egy héttel a nagymamája elvesztése után ünnepelte…

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Lifestyle
Végre valamiben első a magyar - gondolhatnánk. Csakhogy egy elég súlyos és veszélyes lista élére kerültünk fel, amire egyáltalán nem lehetünk büszkék.