Sztárok

Rendkívüli bejelentést tett II. Erzsébet: szomorú elhatározásra jutott a karácsonnyal kapcsolatban

A királynő meghozta a nehéz döntést.

Idén más lesz

Hamarosan itt a karácsony, és a legtöbbünkhöz hasonlóan a brit királyi családnak is megvannak a saját ünnepi hagyományai, némelyek pedig évszázadokra nyúlnak vissza. Sok apró szokást alakítottak ki az évek során, melyektől sosem térnek el, idén azonban több dolog is máshogy alakul majd. Időtlen idők óta Fülöp herceggel közösen ünnepeltek, s mint ismert, az uralkodó néhai férje mindig is a karácsonyi ünnepség fő szervezője, valamint a család lelke volt, hiánya miatt pedig a királynőnek idén még nagyobb szüksége lesz arra, hogy a szerettei mellette legyenek, hiszen ez lesz az első olyan karácsony, melyet özvegyként kell töltenie. A Hello! Magazine legfrissebb információi szerint azonban idén lesz még egy előre nem látott változás, amely felborítja a brit királyi család megszokott hagyományait…

Természetesen ahogy minden évben, a palota idén is mindent megtesz annak érdekében, hogy meghitt és varázslatos hangulatú legyen a karácsony: már november végén elkészítették a karácsonyfát, mely a windsori kastély Szent György-termében kapott helyet, ráadásul az egész épület káprázatos díszítésekben és fényárban pompázik.
Kattints a további képekért!

A rajongók már nagyon várták: megérkezett Katalin hercegnéék szokásos, karácsonyi fotója.

Leadfotó: Profimedia

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....