Sztárok

Ezért nem láthatjuk őket - Ez az igazság az Olsen ikrek visszavonulásáról

A közönség imádta őket, mégsem szerepeltek egy filmben sem mostanában.

Mindenki őket irigyelte

A 90-es évek legnagyobb gyereksztárjai között toronymagasan a legnépszerűbbek az Olsen ikrek voltak. A két gyönyörű kislány, Mary-Kate és Ashley már csecsemőkoruk óta a rivaldafényben élnek. A karrierjük modellkedéssel kezdődött, hatéves koruktól kezdve pedig elkezdtek szerepelni különböző TV filmekben és videó projektekben, melyek sora folytatódott tinédzser korukig. A színészet mellett később kozmetikai, majd divat cégük is lett, amik annyira sikeresnek bizonyultak, hogy felkerülhettek a leggazdagabb fiatal nők listájára.

Az elbüvölő tinilányokat imádta a közönség, de a szakma mégsem emelte fel őket: 2005-ben Arany Málna-jelölést kaptak és azóta egyetlen közös filmet sem forgattak. Nagyon ritkán jelennek meg a médiában, interjút sem adnak sűrűn, főleg amióta anorexiájukkal kerültek a sajtó és a közvélemény kereszttüzébe. A rajongók még mindig reménykednek, hogy egykori kedvenceik visszatérnek együtt a filmvászonra, de ez valószínűleg már sosem fog megtörténni.

Lapozz, a következő oldalon eláruljuk, miért!

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.