Húsvét a magyar hírességeknél - Így ünnepeltek a karanténban - Fotók

Sajnos idén sem hagyományos módon telt az ünnep, ahogyan a korábbi években megszokhattuk. A magyar sztárvilág tagjai is csendesen húsvétoltak.

Karanténhúsvét

A legtöbb család szinte kizárólag a "sátoros" ünnepek idején tud időt szakítani arra, hogy hosszabb időt tölthessenek együtt a rokonságukkal. Sokan utaznak ilyenkor vidékre vagy éppen megnyitják kapuikat a tágabb ismeretségi kör előtt. A koronavírus-járvány miatt azonban idén is sem volt sehol a klasszikus átjáróház. Az elmúlt két esztendő húsvéti ünnepei teljesen másképp teltek, mint ahogyan megszokhattuk: csendes, intim hangulatban és szűk körben.

Persze, a tojásfestés, barkadíszítés, sonkaevés rituáléjáról nem mindenki szeretne lemondani, a locsolkodás hagyománya azonban 2021-ben csak a szűk családra korlátozik, így csak az egy háztartásban élők tudnak adózni ennek a népszokásnak. Sok hölgy egyáltalán nem bánja, hogy idén újra elmarad a menetrendszerű parfümorgia, ahogyan a magyar sztárok többsége is talált más alternatívát arra, hogy meghitten eltölthesse Jézus feltámadásának ünnepét.

Mutatjuk fotókon a magyar sztárok húsvétját!

Győrfi Pál és családja két évvel ezelőtt fogadott a családjába egy nyuszit, ők a kiskedvenccel ünnepelték a húsvétot, természetesen otthon.
Kattints a további képekért!

A modell és fotós könnyek között osztotta meg, hogy bár az élet egyik kezével elvett tőle, a másik kezével adott neki egy boldog, szép, saját családot.

Leadfotó: instagram/gyorfipal ; csabavastag

Oldalak