Sztárok

Üzent a magyaroknak Shane Tusup, ezt írta

Nem maradt csöndben felesége tegnapi győzelme után.

Hosszú Katinka aranyérmes!

Egyik kedvenc hazai úszónőnk, a 28 éves Hosszú Katinka tegnap megszerezte a vizes vb első magyar aranyérmét. A háromszoros olimpiai bajnok a női 200 m vegyesen diadalmaskodott a japán Ohasi Jui és az amerikai Madisyn Cox előtt. A Duna Aréna már akkor majdnem felrobbant, amikor Katka a rajtkőre lépett, képzelhetitek, micsoda üdvrivalgás volt a verseny végén.

Természetesen nemcsak Katinkát és a rajongókat, hanem a sportolónő férjét, a 29 éves Shane Tusupot is nagyon boldoggá tette az eredmény. Érzelmeit egy megható Facebook posztban fejezte ki, amelyben nekünk, magyaroknak is üzent.

A folytatásért lapozz a következő oldalra!

Fotó: hosszukatinka/instagram

Oldalak

Sztárok
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.