Sztárok

Hoppá: íme 5 film, amiben tényleg szexeltek a szereplők - Fotók

Vannak helyzetek, amikor a forgatókönyv is megkívánja, de van, amikor a szereplők nem tudnak parancsolni a vágyaiknak. Most azokat a filmeket mutatjuk be, amelyekben a főszereplők nem csak eljátszották a pikáns jeleneteket.

Film

Ha egy film a forgatókönyv szerint szexjelenetet is tartalmaz, az nem jelent különösebb felkészülést a színészek számára: ma már trükkökkel bármit meg lehet valósítani, hogy a néző azt gondolja, amit lát, az valóban testiség... De mi van, ha a színészeken eluralkodik vágy? Nos, számos ilyen helyzet akadt már nem csak Hollywoodban, és megkockáztatjuk, lesz is még ilyen, amíg világ a világ. Azt se felejtsük el, hány sztárpár született már a filmeknek köszönhetően. Elég csak Angelina Joliera és Brad Pittre gondolnunk. És bár igaz, ők már nincsenek együtt, de máig a leghíresebbek ilyen tekintetben.

Lapozz az 5 filmért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!
Sztárok
Ugyebár anno Majka és Nádai Anikó is egy ikonikus valóságshowban tűnt fel először a tévében. Ez most visszatér az RTL képernyőjére!