Hollywood legfurcsább sztárpárjai

Hollywoodban vannak, voltak és mindig lesznek olyan párosok, akik látszólag egyáltalán nem valók egymáshoz. Az emberek meghökkennek és ámélkodnak, mert keresve sem találnának náluk kevésbé összeillő párokat.

Tom Cruise és Cher
Cher 1985-ben találkozott egy partin az akkor még csak 23 éves Tommal, és első látásra megtetszett neki. Cruise akkoriban kezdett ismertté válni, de fiatalkori gátlásai miatt félénk, visszahúzódó fiatalember volt. A furcsa páros hónapokig randizgatott, és testi kapcsolatuk is volt. Cher egy rádióinterjún mesélte el, hogy szexelt Tommal, és teljesen megőrült érte, még a korkülönbség ellenére is. Akkoriban úgy állapodtak meg, hogy nem beszélnek senkinek azokról a dolgokról, amik köztük történtek, és a Top Gun sztárja a mai napig szégyenfoltként tekint erre az időszakra, és nem szeret róla beszélni. Az énekesnő azonban tartja magát ahhoz, hogy kapcsolatuk nagy románc lehetett volna, sőt, akár a házasság sem lett volna kizárt.

Julia Roberts és Lyle Lovett 
Lyle Lovett, a countryénekes 1992-ben, egy partin találkozott, a Micsoda nő!-vel ismertté vált Julia Robertsel. Lyle hórihorgas termete, csúnyácska arca és elálló fülei miatt nem kimondottan a szívtiprót teljesítette meg, Juliát mégis levette a lábáról, és járni kezdtek. Egy évvel később a férfi megkérte a színésznő kezét, aki igent mondott. Lyle elvehette feleségül élete szerelmét. Julia az állandóság miatt döntött így, biztonságot adott neki, és azt is élvezte, hogy Lyle a tenyerén hordozza és rajongásig szereti. A színésznő karrierje ebben az időszakban felfelé ívelt, az Elemi ösztön főszerepére is felkérték, de elutasította azt, mert magát konzervatívabbnak tartotta annál, mintsem levetkőzzön a vásznon.

A való életben liberálisabb elveket valló Julia, 21 hónap házasság után beadta a válókeresetet. Az énekes teljesen megtört, öngyilkossági kísérletet követett el, az utolsó pillanatban sikerült megmenteni az életét, ám Julia még ezután sem tért vissza hozzá. A világ 50 leggyönyörűbb embere közé megválasztott színésznő Lovett előtt is gyűjtötte a trófeákat (Richard Gere, Kiefer Sutherland, Liam Neeson), és a válás után is előszeretettel vadászott (Benjamin Bratt, Daniel Day-Lewis, Ethan Hawke, Matthew Perry), akár nős férfiakra is (Danny Moder).

Michael Jackson és társai
Michael Jackson fantasztikus énekes és előadó volt, szerelmi élete azonban sosem tündökölt, ami visszavezethető a gyermekkorában szerzett lelki sebekre. Brook Shields tizenhárom éves volt, amikor megismerte a popkirályt, és hamar kialakult köztük egy szoros baráti kapcsolat. A színésznő nyilatkozata szerint sohasem történt köztük semmi, de Jacksont romantikus szálak fűzték A kék lagúna című film sztárjához, többször is megkérte a kezét. 1991-ben az Oscar-díjkiosztón Jackson és a pop királynője, Madonna, együtt jelentek meg, hatalmas szenzációt keltve ezzel. Korábban randiztak is együtt, de egy félreértésnek (és Madonna pletykáinak) köszönhetően elterjedt Jacksonról, hogy szívesebben jár Disneylandbe, mint bárokba. Az énekes szerint Madonna féltékeny típus, szexmániás és egy gonosz boszorka, ennek ellenére közös fellépést terveztek 2009-ben.

Jacko legfurcsább kapcsolata azonban mégis első házassága volt, Lisa-Marie Presley-vel. Már 1975-ben is találkozott Elvis lányával, majd 1993-ban újra kapcsolatba léptek egymással, és minden nap beszéltek telefonon. Jacksont ekkor vádolták meg először gyermekmolesztálással, és Lisa-Marie mindvégig kiállt mellette, és erős támasza volt a nehéz időkben. Az énekes egy telefonbeszélgetés alkalmával kérdezte meg tőle, hogy hozzámenne-e feleségül, 1994-ben, a Dominikai Köztársaságban mondták ki a boldogító igent, majd két hónappal később tartották meg az esküvői partikat. Házasságuk csupán két évig tartott, és sokan vádolták őket azzal, hogy csak a molesztálási ügyek miatt keltek egybe, így tisztázva Jackson hírnevét.

Eddie Murphy és Mel B
2006-ban gabalyodott egymásba a Spice Girls egykori énekesnője, Mel B és a komikus színész, Eddie Murphy. A férfi akkor lépett túl a váláson, és úgy tűnik, hogy Melanie gyógyír volt a friss sebekre. A pár csak néhány hete járt együtt, amikor állítólag testükre tetováltatták a másik nevét. Mel B csípőjén azóta is ott díszeleg az Eddie felirat.

A kapcsolat hamar véget ért, de nem csendes befejezéssel, mert az énekesnő bejelentette, hogy gyermeket vár, és Murphy az apa. Miután megszületett az Angel névre hallgató kislány, pereskedések és apasági tesztek bizonyították, hogy a színész a vér szerinti szülő. Egy évig tartó huzavona után az anya pert nyert, és a bíróság hétmillió angol font járandóságot ítélt meg a kislánynak. Angel apja azóta megbánta viselkedését, lányát azonban azóta sem látogatta meg egyszer sem.

 

 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!