Hollywood 5 legköltségesebb válása - Sztárok, akiket jól megkopasztottak

Ha a szerelem elmúlik, azért borsos árat kell fizetni, főleg Hollywoodban! De a dúsgazdag színészeknek, direktoroknak olykor könnyebb kicsengetni a milliókat, mint megtartani a házassági fogadalmat. Íme a valaha volt legdrágább sztárválások!

James Cameron és Linda Hamilton

Cameron 1997-ben vette feleségül a Terminátor sztárját, Lindát. Tizennyolc hónappal később a frigynek befellegzett, a színésznő pedig csak a Titanic című kasszasiker bevételének a felét követelte. Így lett a válás után Hamilton 50 millió dollárral gazdagabb.

Madonna és Guy Ritchie

Az "anyagias lány" és a brit rendező 2000-ben keltek egybe. Az ő házasságuk nyolc évet bírt ki, Madge pedig 76 és 92 millió dollár közötti összeget csengetett ki Guynak. Ez a valaha volt legmagasabb összeg, amit feleség a váláskor fizetett az exférjének.

Fotók: vanityfair.fr, justjared.com

Oldalak

Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!