Hollywood legszebb színésznője alakítja majd Hófehérke gonosz mostoháját

Újabb élőszereplős változatot készít a Disney az egyik klasszikusából. A címszereplő kilétéről már hetekkel ezelőtt lehullt a lepel, de most kiderült, ki játsza majd a másik fontos szerepet a filmben. Gyönyörű színésznőre esett a választás.

Hófehérke a moziképernyőre jön

Az utóbbi években reneszánszukat élik a Disney-mesék, a stúdió sorra készíti el a gyermekkorunkat meghatározó animációs filmek élőszereplős feldolgozásait. A Hamupipőke, A dzsungel könyve, a Szépség és a Szörnyeteg és az Oroszlánkirály után most újra egy hercegnő kerül a középpontba, a következő óriásprodukció ugyanis a Hófehérke lesz, aminek animációs verziója a stúdió első nagy dobása volt még 1937-ben.

Bár a forgatás csak jövőre kezdődik, a munkálatok már javában zajlanak, korábban kiválasztották már például a címszereplőt is: Hófehérkét az a Rachel Zegler formálja majd meg, aki a hamarosan bemutatásra kerülő, Steven Spielberg által rendezett West Side Story-ban debütál majd főszereplőként, mint María.

Most fény derült arra is, hogy ki alakítja majd a film másik fontos szerepét, a gonosz mostohát, aki csúf banya képében megmérgezi a fiatal főhősnőt. A választás a hollywoodi filmgyár egyik legszebb színésznőjére esett, aki eddigi leghíresebb szerepét egy szuperhősfilmben nyújtotta.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2