Hódi Pamela elárulta, mit tart élete legnagyobb kudarcának

Az Inspiráló Nők Estjén vallott arról, milyen mélypontok adódtak az életében, amíg elért a sikerig.

Inspiráló nők és életutak

Hírességekkel és inspiráló női példaképekkel népesült be 2020. március 5-én, csütörtök este a Vártkert Bazár, ahol idén ismét hét nem hétköznapi teljesítményű nő kaphatott díjat az Inspiráló Nők Estjén. A Femcafe.hu éves gálarendezvényén nemcsak a díjazottak, hanem a sztárvendégek is elárulták, milyen buktatók, mélypontok vezették el őket a sikerig. Riporterünknek többek között Hódi Pamela vallott arról, hogy milyen nagyobb kudarccal kellett szembe néznie, ráadásul két alkalommal is.

Hódi Pamela nem torpant meg a kudarctól

"Két ilyen eset is volt az életemben, mindkettő egy vállalkozás volt, de egyik sem úgy sült el, ahogyan én szerettem volna. Nyilván közös megegyezéssel váltak el az útjaink, de nem biztos, hogy a legfairebb módon lett ez így alakítva, viszont ez valamiért így alakult az életemben. Én egy olyan nő vagyok, aki ezt úgy fogja fel, nem baj, hogy ez megtörtént, mert tanulhattam belőle, legközelebb már nem fog velem ugyanez megtörténni..." - kezdte Pamela, aki azt is elárulta, őt mi inspirálja a hétköznapokban.

"Nem tudom, hogy mindenki ezt mondja-e, de engem a családom inspirál. Az, hogy a kislányomnak mindent meg tudjak adni, az emberi értékeken felül. Számomra mindkettő nagyon fontos" - folytatta Pamela.

További részletek a videóban!

Az Inspiráló Nők Estjét a magyar hírességek fontos missziónak tartják.

Leadfotó: Femcafe.hu

Oldalak