Hernádi Judit és lánya a kapcsolatukról meséltek: ezért nem beszéltek két évig egymással

Hernádi Judit és lánya, Tarján Zsófia a kapcsolatukról meséltek: volt egy időszak az életükben, amikor két évig nem beszéltek egymással. Most arra is fény derült, miért.

Különleges páros az övék

Hazánk egyik legkedveltebb színésznője, Hernádi Judit évtizedes tehetségét nehezen lehetne vitatni: számos film és színházi darab főszereplőnője, rengeteget szinkronizál, rendszeresen látható különböző politikai-közéleti kabarékban és paródiaműsorokban. Az évek során rangos díjakat zsebelt be, emellett megválasztották a Magyar Köztársaság Érdemes Művészének és a Halhatatlanok Társulatának örökös tagjának is. S bár a szerelmi életében kevésbé sikeres – legutolsó kapcsolata óta még nem lelt társra –, szülőként csodálatosan megállja a helyét, hiszen egy tehetséges énekesnő büszke édesanyjának mondhatja magát. Tarján Zsófia, a Honeybeast frontemberének és a színésznőnek a kapcsolatáról eddig nem lehetett sokat tudni, most azonban a Best magazinnak életüket egyik legnehezebb időszakáról is meséltek. Részletek a galériában!

Hernádi Judit 17 évesen gyámhatósági engedéllyel ment férjhez, de két évvel később a házaspár a válás mellett döntött. Ezt követően élettársi kapcsolatban élt Tarján Pál operaénekessel, akitől 1986-ban lánya született, akit Tarján Zsófiának kereszteltek el. Azonban végül ez a kapcsolat is zátonyra futott, majd 12 éven át Görög László volt az élettársa, akivel 2003-ban szakítottak – azóta pedig nem jött új szerelem az életébe.
Kattints a további képekért!

Hernádi Judit nevét senkinek sem kell bemutatni: valahányszor színpadra lép vagy kamerák előtt tűnik fel, mindenki számára egyértelmű, hogy garantált a szórakozás és a minőség. Azonban a művésznő a szerelemben már kevésbé sikeres, hiszen legutolsó kapcsolata óta még nem lelt társra.

Leadfotó: Instagram/ tarjan_zsofia

Oldalak