"Hazudtam és manipuláltam, hogy elérjem a céljaimat" - Interjú Berki Krisztiánnal

Berki Krisztián igazi megosztó személyiség. Hol ügyeletes médiabohóc, hol komoly üzletember, máskor épp feltörekvő műsorvezető. Vajon milyen a valódi énje? Erről nyilatkozott kizárólag a Femcafénak.

"Az akarat bajnoka vagyok"

Ki az a Berki Krisztián valójában?

Mindig másmilyen vagyok. Mindig annyit mutatok meg önmagamból, amennyit szeretnék. A végletek emberének is nevezhetsz. Amibe éppen belefogok, azt teljes erőbedobással csinálom, sosem félgőzzel. Úgy váltam sikeressé, hogy hazudoztam és manipuláltam embereket.

Miért kellett hazudoznod és manipulálnod?

Már évek óta nincs szükségem ilyesmire, de tizenéve ahhoz kellett, hogy életben maradjak. Harcolnom kellet az élet minden területén, azért! Amíg fiatal voltam és nem volt nevem, pénzem, nem hittek bennem az emberek. Nem hittek sem bennem, sem nekem, de a céljaimat el kellett érnem, meg kellett valósítanom önmagamat. A sok hazudozásba viszont belefárad az ember, harmincéves koromra kiégett pali lettem. Azóta felépítettem a Berki brand-et, sikeres vagyok és nem szorulok arra, hogy ne mondjak igazat.

Most nem tűnsz kiégettnek...

Kiegyensúlyozott vagyok, az akarat bajnoka, és kellően motivált. Mindig kitűzök magamnak újabb és újabb célokat, és hiszek magamban. Mert leborulhatunk Buddha szobra előtt, elzarándokolhatunk Rómába, ha magunkban nem hiszünk, nem visszük sokra. Én katolikus vagyok, hatéves koromban megkereszteltek, húsz évvel később pedig megtudtam, hogy édesanyám zsidó. Egy szó mint száz, nem a vallás a lényeg, mi vagyunk a fontosak, az, hogy értéket teremtsünk. Ma már tisztában vagyok a képességeimmel, tisztában vagyok önmagammal. Nem akarok például Ralph Lauren modell lenni, ilyen arcszerkezettel nem sok esélyem van a modellszakmában (nevet).

És amikor az akaratod érvényesül, az elnyom minden mást a fejedben? Teszem azt, az érzelmeket?

Nem feltétlenül. Biztos vannak olyan helyzetek, amikor megbántok másokat, vagy átgázolok embereken, de ez soha nem szándékos.

Nemrég forgattátok le az Éden Hotel című műsort Costa Ricán. Hogyan érezted magad műsorvezetői szerepkörben?

Nagyon megtisztelő volt, hogy nekem szánták ezt a feladatot. Két embert külön szeretnék kiemelni a TV2-től, Deák Viktóriát, a műsor egyik kreatív producerét, aki útnak indított és mindenben segített az első hetekben, valamint a másik kreatív producert, Németh Ádámot, ő foglalkozott velem a legtöbbet, ő faragott belőlem műsorvezetőt. Több mint 200 felkonfom volt, több mint 81 oldalt meg kellett tanulnom, mert nem súgógépről olvastam fel a szövegeket. Mi azzal viccelődtünk, hogy ez már nem napközis szakkör. Egy szó mint száz, Ádám jó mesterem volt, és úgy érzem, hogy helyt álltam, de ezt majd eldöntik a nézők: február 23-tól képernyőn leszünk!

Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Claudette Colbert egyike volt az elmúlt száz év száz legnagyobb hollywoodi filmsztárjainak. A díva nézők millióit hódította meg a vásznon, szépségéért pedig bolondultak a férfiak, ám romantikus...
Sztárok
Pár nappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy a 82 éves legendás színész ismét apa lesz, azonban nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, nem éppen felhőtlen apai boldogság övezi ezt az eseményt A...
Lifestyle
A csalók kreativitása végtelen, a banki adataink után most az e-mail fiókokon keresztül támadnak, méghozzá nem is akárhogyan.