Pokoli, min ment keresztül a hollywoodi színésznő: 15 éves kora óta önpusztító életet élt, évekig drog- és alkoholfüggőségben szenvedett

Hayden Panettiere először beszélt a nyilvánosság előtt a függőségéről és arról, mi mindenen ment keresztül hosszú ideig.

Kemény éveken van túl

A sztárvilágban nem ritka, hogy sokan a hírnevet és a körülöttük kialakuló figyelmet alkohol és tudatmódosító szerek segítségével tudják csak feldolgozni. Rengeteg híresség vallotta már be, hogy a hirtelen jött siker, az állandó médiafigyelem vagy a rossz társaság hajszolta bele őket az önpusztító életmódba, szerencsére azonban sokaknak sikerül leszámolniuk a démonjaikkal és végül jó útra térnek. Vannak, akik azért mesélik el a saját élettörténetüket, illetve mindazt, amin keresztül mentek, hogy felhívják a figyelmet a veszélyre, vagy segítséget nyújtsanak azoknak, akik hasonló harcokat vívnak. Hasonlóan tett a napokban a 32 esztendős Hayden Panettiere is, aki nyílt őszinteséggel vallott arról, hogyan ejtette rabul az alkohol és a drogok világa. Részletek a galériában!

Hayden Panettiere több mint egy tucat mozifilmben és számos tv-filmben szerepelt: a Hősök és a Nashville című sorozatokból ismert színésznő mindössze 15 éves volt, amikor először felajánlott neki valaki egy pirulát, hogy felpörögjön egy interjú előtt. Akkor még nem tudta, micsoda veszélynek van kitéve, később pedig már nemcsak otthon, hanem munka közben sem bírta ki tudatmódosító szerek nélkül.
Kattints a további képekért!

Jim Morrison a népszerű The Doors rockzenekar vezető énekese és dalszövegírója volt: sikert sikerre halmozott, élete azonban tragikus véget ért. Mindössze 27 éves volt, amikor távozott az élők sorából, halálát pedig mind a mai napig talányok övezik.

Leadfotó: Roy Rochlin/FilmMagic/Getty Images

Oldalak